Carl Riisgaard
 
Carl Riisgaard, skribent
 
 

Om mig selv

Skribent Carl Riisgaard

Velkommen til min hjemmeside.

Siden midten af 80erne har jeg som freelancer hver uge skrevet artikler om rytmisk musik, film og interviewet mennesker til en halv snes aviser og tidsskrifter, hvor det i de sidste mange år kun har været Kolding Ugeavis.

Jeg opfatter mig selv som en græsrod med interesse i nye strømninger, især indenfor film og musik. At jeg som indfødt koldinger så bor i en by, der kulturelt har så mange tilbud, at man ikke nødvendigvis behøver at køre uden for byen for at få de oplevelser, er i sig selv med til at brødføde min hjemmeside med information.

For på samme måde som en god kulturoplevelse kan være berigende, på samme måde med den gode vedkommende samtale, og på min hjemmeside kan du læse et lille udpluk af de interviews, jeg løbende laver

Jeg har for egen regning og risiko oprettet hjemmesiden, fordi jeg godt vil samle mine interviewartikler og lade mine interviewofres talte ord leve længst muligt og fæstne sig. Hjemmesiden, der havde premiere mandag 11. februar 2013, er pr 04 09 2014 blevet førstegangsbesøgt af over 3300 gæster.  

God fornøjelse med læsningen
 
Formidler bl. a. artikler om vedkommende samtaler, forhold omkring smalle kvalitetsfilm og rytmisk musik
 
Carl Riisgaard | 6000 Kolding  | carlriisgaard@stofanet.dk