Artikler med brod / Verdens horoskop syv år frem

Verdens horoskop syv år frem

 
 Udfra 48 års erfaring med at lægge horoskoper har Thomaas Apath Anglophil lagt verdens horoskop 
 
(indsat 16 03 17) Thomaas Apath Anglophil har en 48 års baggrund som iderisk astrolog med omkring 20.00 horoskoper bag sig. I dag er han bosiddende i Grenå, men har også arbejdet ude på Julianelyst i Bramdrupdam. Idet han har påpeget ”den kollektive indflydelse på planeterne”, har jeg bedt ham om at lave verdenshoroskopet. Al henvendelse bedes stilet til han på mailadressen www.anglophil.dk., men ellers så er hans horoskop her:

Verden de næste 7 år
I de næste 7 år vil verden opleve ekstreme forandringer, sådan set fra et siderisk astrologisk synspunkt. Det, der først og fremmest stikker i øjnene, er at planeten Uranus er på vej ind i Vædderens tegn, sidst den var det, var i 1934/35, dengang da Hitler overtog magten i Tyskland.
Eksemplerne kan være den retorik, som Præsident Trump fører og det samme gælder eksempelvis Erdogan i Tyrkiet, fører. Når Uranus bevæger sig igennem Vædderens tegn, så vil der ske handling uden hensyntagen til følelser, moral og humanitære idealer.

Magtens tidsalder
Tiden de næste 7 år vil være centreret om begrebet magt, denne magt vil centrere sig om mennesker der tænker unuanceret og forretningsbetonet. Det vil i høj grad bevirke at de humanistiske tiltag vi har oplevet de seneste 7 år, vil blive ”rullet” tilbage. Mængden af partier er øget, det er sket medens Uranus bevægede sig igennem Fiskens tegn. Mange af disse partier vil opleve at de ikke har gang på jord.
Frem til maj 2019 vil vi således opleve en forøgelse af terrorangreb overalt i verden. Det vil være en tid, hvor de ekstreme angreb får luft.

Nytænkning år 2021
Efter maj 2019 vil vi opleve at magthaverne i stigende grad tiltvinger sig større og større frihed, men det ændrer sig igen i efteråret 2021 her vil der være behov for at bryde med de hidtidige former, for at være original. Det vil udtrykke og sig gennem nye og originale indsigter og være et fremtrædende generationsaspekt. Der vil opstå et behov for nytænkning og et behov for ændringer. Samfundsmæssig set vil det betyde at der her vil være en stor sandsynlighed for at der på verdensplan opstår globale reformer der skal mindske faren for det vil oplever lige nu.

Begrebet penge får en anden udformning
Det næste der er på vej, er en sammensmeltning af Planeterne Pluto og Saturn, som sker i Skyttens tegn de 12. januar 2019. Det er mere end sandsynlig at der i denne periode opstår gode muligheder for en global økonomisk nedsmeltning i et omfang vi aldrig før har stiftet bekendtskab med. Den faglige begrundelse for dette er stærk. Efterfølgende opstår der en konjunktion mellem Planeterne Jupiter og Pluto, når der sker i 2019 vil vi opleve at der på globalt plan opstår gode muligheder for økonomiske reformer. Et tænkt eksempel kan være forbundet med at begrebet penge får en helt anden udformning.
Alle disse ting har til formål at skabe det nødvendige fundament for en ny verdensorden, som vil gøre det muligt at gå et skridt videre i menneskets evoliution.
Carl Riisgaard | 6000 Kolding  | carlriisgaard@stofanet.dk